Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van T-Services - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Soutien à aide et reclassement Soutien à aide et reclassement Professionele diensten
Starterslabo ESV Starterslabo ESV Professionele diensten
The Conference House The Conference House Professionele diensten
Tr@me Tr@me Professionele diensten

T-Services

Professionele diensten (Sociale economie)

Hercule Services, intussen met Jef Services gefusioneerd tot T-Services, is een Luikse poetsdienst die huishoudhulp aanbiedt via het systeem van dienstencheques: naast schoonmaken ook boodschappen doen, klein naaiwerk en eten klaarmaken. De onderneming is een coöperatie met sociaal doel en is erkend als invoegbedrijf. Ze stelt met andere woorden kansengroepen tewerk, mensen die moeilijk toegang krijgen tot de klassieke arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door hun afkomst of door periodes van inactiviteit. De troeven van Hercule zijn een goede opleiding, persoonlijke begeleiding en vaste tewerkstelling voor het personeel en grote betrokkenheid bij het beleid van de onderneming. Hercule Services start dankzij de overname ook met een nieuwe activiteit: een strijkatelier. De nieuwgevormde organisatie telt intussen 75 werknemers. Triodos Bank heeft de overname gefinancierd.

http://www.jefar.be/t-services/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue Auguste Hock 21
4020
Liège
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.