Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van TexelEnergie Solar BV - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
SunUnited SunUnited Duurzame energie
Testfield Lelystad 7 Testfield Lelystad 7 Duurzame energie

TexelEnergie Solar BV

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Financiering van 330 zonne-installaties op particuliere daken op het eiland Texel. Het opgestelde vermogen komt totaal op 1.250 kWp en levert jaarlijks ongeveer 1.200.000 kWh aan zonne-energie, goed voor het gebruik van energie van ongeveer 300 huishoudens. De eigenaren van de daken nemen de geproduceerde stroom grotendeels zelf af. Het overige wordt op het net geleverd aan andere Texelaars via Coöperatie Texel Energie.

http://www.texelenergie.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Emmalaan 66A
1791 AV
Den Burg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.