Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van ACP Altitude 100 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
ADN Architectures ADN Architectures Milieutechnologie
AOP Wavre AOP Wavre Milieutechnologie

ACP Altitude 100

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

ACP Altitude 100 is een vereniging van mede-eigenaars (Association de CoPropriétaires) van het appartementsgebouw op de Place de l’Altitude Cent 20 in Brussel. Het gebouw dateert uit de jaren ’30 en ligt op een van de hoogstgelegen plaatsen van de hoofdstad. De voorgevel was in verval door vochtinsijpeling, die ook in de appartementen schade veroorzaakte. Daarom besloten de eigenaars te investeren in renovatiewerken: een renovatie van de gevelbepleistering, een nieuwe extra isolatielaag, isolatie van de ramen en herstel van de goten, de dorpels en delen van het platte dak. Zo wordt het gebouw ook veel energiezuiniger. Triodos Bank heeft de werken gefinancierd.

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Place de l’Altitude Cent 20
1190
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.