Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting de Verdieping - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Studio Carina Riezebos Studio Carina Riezebos Kunst en cultuur
Studio Claudy Jongstra Studio Claudy Jongstra Kunst en cultuur

Stichting de Verdieping

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Verdieping is het maandelijkse cultuurprogramma van TrouwAmsterdam. Op woensdag- en donderdagavonden worden er filmavonden, exposities, interviews, Q & A's, live performances en nog veel meer kunst en cultuurgerelateerde avonden georganiseerd.

Opgericht als kind van de crisis heeft De Verdieping het doel om met minimale middelen, maximaal cultuur te programmeren. Dit gebeurt met een open-source karakter, waaraan iedereen - externe programmeurs, culturele instanties én het publiek - iets kan bijdragen. Studenten, kunstenaars, mediaspecialisten, architecten, ontwerpers, bloggers en andere cultuurvernieuwers vinden hier een plaats om samen te komen en ideeën op te steken.

De programmering raakt onderwerpen als social media, architectuur, design, film, kunst, muziek en cultuur, maar ook urban recycling, netwerktechnologie, ubiquitous computing en stedelijke innovatie. Historische ontwikkelingen, internationale trends en actualiteiten wisselen elkaar af in drie peilers: Toekomst van de Stad, Media en Kunst & Cultuur.

De Verdieping is onderdeel van TrouwAmsterdam. TrouwAmsterdam is een innovatief project waarbij de voormalige drukkerij van dagblad Trouw een tijdelijke nieuwe bestemming heeft gekregen als biologisch restaurant, een club en een cultureel platform.

http://www.trouwamsterdam.nl/nl/

http://www.verdieping.org

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Wibautstraat 127
1091 GL
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.