Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Collines Sous Levant - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Courant d'Air SCRL Courant d'Air SCRL Duurzame energie
Dynam'eau Dynam'eau Duurzame energie

Collines Sous Levant

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De vzw ‘Collines sous Levant’ werd opgericht om de inwoners van de gemeente Flobecq de kans te geven om kosteloos zonnepanelen te installeren op hun woning. Burgemeester Philippe Mettens: “We vinden het niet rechtvaardig dat enkel mensen met voldoende financiële middelen zonnepanelen kunnen aankopen.” Daarom betaalt de vzw alle kosten van de installatie, en daarvoor deed ze een beroep op een lening bij Triodos Bank. De terugbetaling gebeurt met de opbrengst van de groenestroomcertificaten. Wanneer de installaties zijn terugbetaald, worden de deelnemende inwoners van Flobecq zelf eigenaar. Het project is enkel bestemd voor woningen en de installaties moeten ook voldoen aan een aantal criteria. Zo mag de capaciteit van de installatie niet groter zijn dan de energiebehoefte van de bewoner.

http://www.flobecq.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Commune 6
7880
Flobecq
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.