Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van M11 bvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Le Théâtre de Poche Le Théâtre de Poche Kunst en cultuur
Les Trois Claviers Les Trois Claviers Kunst en cultuur
Mazy Culture SCRL Mazy Culture SCRL Kunst en cultuur
Muziekclub 4AD Muziekclub 4AD Kunst en cultuur

M11 bvba

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

M11 is een bvba van het kunstenaarskoppel Maarten Vanden Eynde en Marjolijn Dijkman. Toen zij verhuisden van Nederland naar België hebben ze de bvba opgezet om hun activiteiten verder te zetten in een pand in Drogenbos in Brussel. Daarin worden twee kunstenaarsateliers ondergebracht en ook een projectruimte voor hun vzw ‘Enough room for space’, die opkomt voor artistieke creatie en experiment. Beide kunstenaars wonnen al verschillende kunstprijzen. Triodos Bank heeft M11 een krediet verleend om de aankoop van het pand in Drogenbos te financieren.

http://www.enoughroomforspace.org/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Sterstraat 10
1620
Drogenbos
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .