Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes

Zorg (Sociale economie)

Het Woon- en Zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes in Erps-Kwerps beschikt over 118 eenpersoonskamers en 21 tweepersoonskamers. De levenskwaliteit van de bewoners is het uitgangspunt voor de aangeboden zorg, die op de individuele bewoner wordt afgestemd, met onder andere kinesitherapie en ergotherapie. Het team van het centrum streeft ernaar de zelfstandigheid van de bewoners zo veel mogelijk te behouden en organiseert ook regelmatig verschillende activiteiten en uitstapjes. Triodos Bank heeft de instelling een krediet verleend voor de bouw van haar volledig nieuwe complex.

http://www.olvlourdes.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Dorpsplein 10
3071
Erps-Kwerps
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.