Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Jamabo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
I-propeller nv I-propeller nv Professionele diensten
Innerlijke Bron Innerlijke Bron Professionele diensten
Le Bouillon Blanc Le Bouillon Blanc Professionele diensten
Magelaan Magelaan Professionele diensten

Jamabo

Professionele diensten (Sociale economie)

Jamabo toont aan dat het mogelijk is om met sociale tewerkstelling en zonder subsidies toch een goeddraaiend bedrijf op te zetten. De hoofdactiviteit ligt in de houtskeletbouw met FSC-gecertificeerd hout dat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Jamabo schakelt daarbij kansengroepen in, zoals psychiatrische patiënten, langdurig werklozen en zogenaamde ‘time-outjongeren’ (die schoolmoe zijn of het te bont maken op school). Triodos Bank heeft de zonnepanelen op de loods van Jamabo gefinancierd.

http://www.jamabo.be/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Wimmershof 13
3010
Kessel-lo
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.