Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Charlie + Mary - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Belfra Holding Belfra Holding Winkels Non-food
Bob Orange Bicycles Bob Orange Bicycles Winkels Non-food
De Amaranth De Amaranth Winkels Non-food
De Beeldhouwwinkel De Beeldhouwwinkel Winkels Non-food

Charlie + Mary

Winkels Non-food (Sociale economie)

Charlie + Mary is een eerlijke conceptstore in het hartje van de Pijp in Amsterdam. Bij Charlie + Mary vind je jonge internationaal georienteerde modelabels voor mannen en vrouwen die op eerlijke wijze en van duurzame materialen zijn geproduceerd.

Daarnaast vind je er accessoires, boeken, cosmetica, schoenen en zelfs de kunst aan de muur kan worden ingepakt. Alle items in deze inspirerende store zijn met liefde gemaakt.

In de winkel vind je ook een kleine coffee corner waar je van heerlijke organic coffee, verse sapjes en homemade taartjes kunt genieten.

Woon je niet in Amsterdam? Dan kun je ook online bij Charlie + Mary terecht voor al het moois dat dit concept te bieden heeft.

http://charliemary.com

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Gerard Dousstraat 84
1072 VW
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.