Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Au p’tit bionheur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Autre Chose Autre Chose Natuurvoeding
Be Positive Be Positive Natuurvoeding

Au p’tit bionheur

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

‘Au p'tit bionheur’ is een biowinkel in de buurt van de basiliek van Koekelberg in Brussel. Vroeger heette die ‘Le Blé Germé’. Het is een van de eerste winkels met biovoeding in Brussel, die al in de jaren 60 open ging. De nieuwe naam komt van Aude Bacart en Jérémie Mottiaux, het koppel dat de winkel overnam in 2011. Vanuit hun voorliefde voor de natuur en een natuurlijke manier van leven studeerden zij allebei kruidengeneeskunde. Nadat ze stage liepen bij ‘Le Blé Germé’, kregen ze de kans om de winkel over te nemen. Het was voor hen een droom die werkelijkheid werd. Ook al is de winkel niet zo groot als een superette, het gamma voedingsproducten is er heel ruim: fruit, groenten, zuivel, vlees en een groot gamma broden. Je kunt er ook biopakketten bestellen van bij de boerderij en sociale werkplaats Nos Pilifs (ook een Triodos-klant). Daarnaast vind je er ook natuurlijke verzorgingsproducten. Triodos Bank heeft de uitbaters een krediet verleend om de zaak over te nemen.

http://www.bionheur.be/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Avenue du panthéon 103
1081
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.