Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Entraide asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Stadswinkel - le Centre Urbain De Stadswinkel - le Centre Urbain Maatschappelijke projecten
EAA (Europeans Against Apartheid) EAA (Europeans Against Apartheid) Maatschappelijke projecten
Espace P... Espace P... Maatschappelijke projecten
Evoliris asbl Evoliris asbl Maatschappelijke projecten

Entraide asbl

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Entraide verleent morele en materiële hulp aan mensen en gezinnen in moeilijkheden. Dat doet de organisatie op verschillende manieren: met een voedselbank, een sociaal restaurant, tijdens zomerkampen voor kansarme jongeren, via budgetbegeleiding en schuldbemiddeling, of via hulp aan huis met dienstencheques. De medewerkers van Entraide voeren ook klusjes en herstellingen uit. Entraide bereikt zo’n 1.200 gezinnen per jaar. Met haar activiteiten creëert de organisatie ook tewerkstelling voor kansengroepen, die daarna vaak doorstromen naar de gewone arbeidsmarkt. Triodos Bank heeft de organisatie een krediet verleend voor de aankoop van een opslagplaats die ze in het verleden huurde.

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue Pierre Coquiart 17
7141
Mont-Sainte-Aldegonde
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.