Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van A Two Dogs Company - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
asbl Socrates asbl Socrates Maatschappelijke projecten
in-C in-C Maatschappelijke projecten

A Two Dogs Company

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De vzw ‘A Two Dogs Company’ produceert, omkadert en promoot het werk van kunstenaar Kris Verdonck. Kris Verdonck (1974) volgde opleidingen beeldende kunsten, architectuur en theater. Zijn creaties situeren zich in het grensgebied tussen beeldende kunst en theater, tussen installatie en performance, tussen dans en architectuur. Hij is actief op theaterpodia en in musea in binnen- en in buitenland. Hij maakt ook grote zaalproducties, bijvoorbeeld voor het Kunstenfestivaldesarts in Brussel. De artistieke activiteiten van Kris Verdonck zijn in de loop der jaren ontwikkeld en gegroeid. Kris Verdonck doet naast performers ook een beroep op wetenschappers, technici en ingenieurs. Een thema dat al het werk van Kris Verdonck verbindt is de mens die door onmacht wordt overvallen en er zijn 'menselijkheid' bij inschiet. Zijn vzw is een kleine flexibele organisatie die zijn werk opvolgt en structureert en zijn netwerk goed laat functioneren. Het gaat dus niet alleen om één jonge hond, maar om blijvende samenwerkingsverbanden. Vandaar de naam ‘A Two Dogs Company’. Triodos Bank heeft de camera- en projectiemateriaal van de vzw gefinancierd. (foto: Luc Schaltin)

http://www.atwodogscompany.org

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Sainctelettesquare 19
1000
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.