Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vlaanderen bouwt - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vlaanderen bouwt

Wonen (Sociale economie)

Vlaanderen Bouwt (Vlabo) is een vzw die residentiële bouwprojecten ontwikkelt en daarmee een extra impuls geeft aan sociale en betaalbare woningbouw. De vereniging zoekt een evenwicht tussen woonkwaliteit, ruimtelijke ordening, architecturale meerwaarde en betaalbaarheid. Daarvoor organiseert en coördineert Vlabo de samenwerking tussen grondeigenaars (gemeentes, OCMW’s, intercommunales of privé-eigenaars), aannemers, architecten en openbare diensten. Vlabo benadrukt de noodzaak van een goede wijkplanning om de schaarse bouwgrond en de dure infrastructuur optimaal te gebruiken en betaalbare woningen van goede kwaliteit te bouwen. In 2010 had Vlabo al meer dan 2.000 woningen gerealiseerd. De vereniging werd opgericht door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf en beroepsorganisaties uit het bouwbedrijf. Triodos Bank heeft de organisatie een krediet verleend om haar kantoorgebouw, dat ze eerst huurde, te kopen.

http://www.vlaanderenbouwt.be

Wonen

In deze sector financiert Triodos Bank veelal woongroepen- en verenigingen die een grote sociale verbondenheid kennen.

Adres:
Pater Damiaanstraat 5
3130
Betekom
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.