Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Blaeulaan Utrecht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bergkwartier Bergkwartier Duurzaam vastgoed
Berk e/o Lindeboom Berk e/o Lindeboom Duurzaam vastgoed
Bosscheweg Bosscheweg Duurzaam vastgoed
Brede School Culemborg Oost Brede School Culemborg Oost Duurzaam vastgoed

Blaeulaan Utrecht

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het kantoorpand ligt aan de Blaeulaan in Utrecht Papendorp, de nieuwste kantoorlocatie van Utrecht. Papendorp is door de centrale ligging in Nederland tussen de A12 en de A2 en de hoogwaardige uitstraling, een uitstekende vestigingslocatie. Naast het bestaande pand is in 2009 een vergelijkbaar nieuw pand gebouwd dat met het bestaande deel is verbonden. De nieuwbouw voldoet aan de eisen van de Regeling Groenprojecten en heeft energielabel A+. Ter vergelijking: het bestaande pand heeft energielabel D.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde open-end vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde of beheerde panden en monumenten. Het fonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Indien passend kan echter ook in bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven worden belegd. Beleggingen vinden plaats in Nederland. Aankoop en beheer van de panden gebeurt in samenwerking met Bouwfonds Real Estate Investment Management.

Adres:
Blaeulaan
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .