Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Blaeulaan, Utrecht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bergkwartier Bergkwartier Duurzaam vastgoed
Berk e/o Lindeboom Berk e/o Lindeboom Duurzaam vastgoed
Bosscheweg, Boxtel Bosscheweg, Boxtel Duurzaam vastgoed
Brandweerkazerne Zeist Brandweerkazerne Zeist Duurzaam vastgoed

Blaeulaan, Utrecht

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het kantoorpand ligt aan de Blaeulaan in Utrecht Papendorp, de centrale kantoorlocatie van Utrecht. Papendorp is door de centrale ligging in Nederland tussen de A12 en de A2 en de hoogwaardige uitstraling, een uitstekende vestigingslocatie. Naast het bestaande pand is in 2009 een vergelijkbaar nieuw pand gebouwd dat met het bestaande deel is verbonden. De nieuwbouw voldoet aan de eisen van de Regeling Groenprojecten en heeft energielabel A+. Ter vergelijking: het bestaande pand heeft energielabel D.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Blaeulaan
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.