Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Greenhouse Brussels - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Futurn Futurn Duurzaam vastgoed
Herpain Urbis Herpain Urbis Duurzaam vastgoed
IMBOFISC - The Lodge IMBOFISC - The Lodge Duurzaam vastgoed

Greenhouse Brussels

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De politieke partij Groen! in Vlaanderen en Écolo in Wallonië hebben samen de vennootschap Greenhouse Brussels opgericht, die zal instaan voor de aankoop, onderhoud en beheer van hun nieuwe gezamenlijke hoofdzetel. Triodos Bank zal ook de renovatie van het pand financieren, waardoor het energieverbruik zal geoptimaliseerd worden, een centrale tuin gecreëerd worden en bijkomend 150m² kantoren zullen verhuurd worden aan organisaties met een soortgelijk gedachtengoed.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rue Van Orley 5
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.