Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison médicale Les Houlpays - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison médicale Les Houlpays

Zorg (Sociale economie)

Het medisch huis "Les Houlpays" opende zijn deuren in maart 2002. Het biedt medische en psychosociale zorgen aan de bevolking van Jupille, Droixhe, Bellaire, Beyne-Heusay en delen van Bressoux en Grivegnée. Het huis hanteert vaste prijzen en werkt met een multidisciplinair team. Het organiseert campagnes voor griepvaccinatie, borstkankerpreventie, enzovoort. Het huis werkt momenteel aan netwerkprojecten en gezondheidszorg voor de gemeenschap. Triodos heeft verschillende leningen verstrekt voor de renovatie van het medisch huis en de aankoop van professionele apparatuur.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Thier de la Chartreuse 2
4020
Liège
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.