Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La brasserie de la Lesse - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

La brasserie de la Lesse

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Brasserie de la Lesse is een coöperatieve brouwerij gecreëerd door voormalige jeugdleiders van Patro Buissonville (scouts). De brouwerij produceert 7 verschillende bieren dankzij de teelt van biologische hop en biologisch brouwgerst. Wat zijn de doelstellingen? De verplaatsing van de economie, het stimuleren van bedrijvigheid in landelijke gebieden en participatieve activiteit door het produceren van ambachtelijke kwaliteitsbieren die lokaal verkocht worden (voornamelijk in Wallonië). De Waalse Overheidsdienst (SPW) heeft een premie toegekend aan de brouwerij en Triodos helpt met de voorfinanciering van de subsidie.

http://info@brasseriedelalesse.be

http://info@brasseriedelalesse.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue du treux 43b
5580
Eprave
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.