Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Beendhi - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Autre Chose Autre Chose Natuurvoeding
Be Positive Be Positive Natuurvoeding
Belvas Belvas Natuurvoeding

Beendhi

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Beena Paradin heeft eerst professioneel carrière gemaakt in een investeringsbank, in strategische consultancy en vervolgens in het uitvoerend comité van een groot Frans bedrijf. Ze is geboren in het noorden van Kerala, de bakermat van specerijen in India. Zij is een uitstekende kokkin en onderneemster in hart en nieren. In 2006 ging ze de uitdaging aan om een Indiaas kookboek te schrijven. Ze schrijft er uiteindelijk drie en ontvangt een Gourmand Award. Na deze geweldige start perfectioneert ze zich samen met grote chefs zoals Alain Ducasse en Olivier Roellinger, met wie ze op zoek gaat naar de beste Indiase specerijen en een gamma van kruidenmengelingen ontwikkelt. Gaandeweg realiseert Beena zich dat consumenten enthousiast zijn over de exotische en vegetarische keuken, en smaak en kwaliteit vragen. Ze creëert Beendhi om consumenten te helpen gemakkelijk biorecepten te bereiden die lekker en gezond zijn. Triodos heeft een deel van het nieuwe laboratorium in Ivry-Sur-Seine gefinancierd, waar Beendhi een veertigtal producten ontwikkelt en produceert.

https://shop.beendhi.com/

https://shop.beendhi.com/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Victor Hugo 94
94200
Ivry-sur-Seine
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.