Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Färm.Hankar - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
FoodToBeMe BVBA FoodToBeMe BVBA Natuurvoeding
Färm Fernand Cocq Färm Fernand Cocq Natuurvoeding
Färm.LLN Färm.LLN Natuurvoeding

Färm.Hankar

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Farm Hankar is de derde winkel in een winkelketen voor biodistributie onder de naam ‘Farm’. Farm is een coöperatief netwerk voor biodistributie in België. Het heeft als doel om efficiënte, gebruiksvriendelijke en eerlijke coöperaties op te bouwen om zoveel mogelijk mensen toegang te verlenen tot duurzame, gezonde en kwalitatieve voeding. Dit wordt concreet gemaakt door een organisatie onder de vorm van een coöperatieve. Een ander doel van de Farm is landbouwers aan te moedigen om over te stappen op bioproducten en hen zo te helpen hun producten te verkopen.
Triodos Bank heeft de inrichting en de opening gefinancierd van de derde winkel in Oudergem.

http://www.farm.coop/fr/index.php

http://www.farm.coop/fr/index.php

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Waversesteenweg 1080
1160
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.