Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les Glycines - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Les Glycines

Wonen (Sociale economie)

De Bank Triodos financiert de installaties waarmee alle eigenaars en bewoners van het gebouw gebruik kunnen maken van de aanzienlijke energiewinsten die voortvloeien uit de efficiëntere hernieuwbare energie. De installaties dragen bovendien bij tot een vermindering van de CO2-productie.
De residentie bevindt zich in de wijk ‘Herseaux Gare’ aan de Belgisch-Franse grens. Ze is omringd door 3000 m² groen en kan op functionele en aangename wijze 70 bewoners verwelkomen.
Ze werd opgericht in 1988 door een familie en bezit ook vandaag nog een familiale sfeer.
Een bijgebouw uit 2008 telt 10 serviceflats van 55 m². De bewoners kunnen er gebruikmaken van de diensten die worden aangeboden door het rusthuis.
In 2015 wensten twee van de drie oprichters kapitaal uit het rusthuis te halen. Bank Triodos heeft dus de overname gefinancierd van hun aandelen door de derde persoon, die al altijd de beheerster was van het rusthuis.
De residentie Les Glycines werd opgericht in 1988 in een familiale ideologie en bevindt zich in de wijk ‘Herseaux Gare’, aan de Belgisch-Franse grens. Een bijgebouw uit 2008 telt 10 serviceflats van 55 m². De bewoners kunnen er gebruikmaken van de diensten die worden aangeboden door het rusthuis.

http://www.glycines.be/#!/home

http://www.glycines.be/#!/home

Wonen

In deze sector financiert Triodos Bank veelal woongroepen- en verenigingen die een grote sociale verbondenheid kennen.

Adres:
Citadelstraat 177
7712
Herseaux
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.