Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Key Driving Competences - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Key Driving Competences

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Key Driving Competences (KDC) organiseert projectmatige opleidingen ‘ecoproactief’ rijden voor wagens en professionele voertuigen. Het doel is een zuinigere en veiligere rijstijl bij te brengen en zo brandstofverbruik en CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen. KDC heeft een systeem ontwikkeld om rijgedrag te monitoren en te meten. Die techniek laat toe om rijstijlen objectief in kaart te brengen en een opleiding ‘op maat’ te geven aan (beroeps)chauffeurs. Naargelang het specifieke gebruik van de wagen, is het mogelijk het brandstofverbruik te doen dalen met 15 tot 30%. Andere voordelen zijn groter rijcomfort, minder stress aan het stuur en daardoor ook minder ongevallen. KDC blijft groeien in Europa, ook door het toenemende ecologische en maatschappelijke bewustzijn bij bedrijven en door de stijging van de brandstofprijzen anderzijds. Triodos Bank heeft nieuw IT-materiaal van de onderneming gefinancierd.

http://www.keydriving.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Interleuvenlaan 62 zone2/28
3001
Heverlee
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.