Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van M.S.V. De Es - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

M.S.V. De Es

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De Es is een middelbare steinerschool en is bekend om haar dynamisme. Leerlingen buigen zich er niet enkel over wiskundige vraagstukken maar bereiden ook maaltijden, oefenen toneelteksten in of leren boetseren. Er is zowel het geluid van een zaagmachine te horen als dat van wetenschappelijke proeven of samenzang. Een bijzondere dynamiek ontstaat doordat leerlingen uit het Algemeen Secundair Onderwijs en leerlingen uit de eerste graad van het Beroepsvoorbereidend Onderwijs dezelfde gebouwen en speelplaats delen en samen jaarfeesten vieren. Een brede waaier kunstzinnige, ambachtelijke, technische en kennisvakken in beide afdelingen stimuleert een vruchtbare wisselwerking tussen denken, voelen en handelen. Zo wil De Es de leerlingen alle kansen bieden om zich te ontwikkelen tot geïnspireerde mensen. Triodos Bank heeft met een termijnkrediet de verbouwingen aan het schoolgebouw gefinancieerd.

http://www.de-es.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Diksmuidelaan 227
2600
Berchem
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.