Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Yumeko B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wereldwinkel Leiden Wereldwinkel Leiden Winkels Non-food
Yoni Yoni Winkels Non-food
Ameco Ameco Professionele diensten
Amenti Uitvaartverzorging Amenti Uitvaartverzorging Professionele diensten

Yumeko B.V.

Winkels Non-food (Sociale economie)

“Change the world sleeping”, dat is Yumeko’s droom. Yumeko is een sociale onderneming opgericht in 2010 en heeft de ambitie een ethische, volledig duurzame en transparante keten op te zetten voor alle producten in de slaap- en badkamer.
Yumeko is ervan overtuigd dat positieve maatschappelijke veranderingen in gang gezet kunnen worden door bedrijven en hun klanten. Dat is waarom Yumeko als koploper is gestart met het op de markt brengen van biologisch en fair trade bedlinnen en badgoed.
Yumeko werkt alleen met de meest natuurlijke en duurzame materialen van hoge kwaliteit. Met hun keurmerken kunnen ze garanderen dat hun materialen en productieprocessen duurzaam en eerlijk zijn. Zo waarborgt hun Fairtrade certificaat dat er is ingekocht tegen een rechtvaardige prijs en onder eerlijke handelsvoorwaarden en garandeert hun GOTS certificaat dat hun katoen, wol en ganzendons voldoen aan de strengste biologische eisen. Hiermee komen ze dichter bij hun doel: slapend de wereld veranderen.

https://www.yumeko.nl/

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Herengracht 418 sous
1017 BZ
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.