Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Keizersgracht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Jutphaas Wonen Jutphaas Wonen Duurzaam vastgoed
Kalliste Kalliste Duurzaam vastgoed
Keizershof Keizershof Duurzaam vastgoed
Kema Knemibe Kema Knemibe Duurzaam vastgoed

Keizersgracht

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De Keizersgracht 137-139, zijn twee historische panden uit 1738 genaamd de Sonnebloem en de Goudsbloem. Twee panden die uit 16 woningen en 3 bedrijfsruimtes bestaan. Ze hebben de status van Rijksmonument. Ook bij monumenten is het van groot belang om duurzaam te verbouwen. De panden zijn immers honderden jaren oud, en het doel is om te zorgen dat de panden er over enkele honderden jaren nog net zo bijstaan als na de bouw in 1738.

Maatschap KDW restaureerde deze twee panden in Amsterdam. Uitgangspunt van KDW hierbij is het terugbrengen van het gebouw in zijn oorspronkelijke staat. Daarbij wordt steeds meer gebruik gemaakt van duurzame technieken, mede op advies van Triodos Bank.

De bedrijfsruimtes in de gebouwen op de Keizersgracht 137-139 zijn verhuurd aan herontwikkelaar Buro Amsterdam B.V. Buro Amsterdam renoveert en verkoopt per jaar meer dan 100 appartementen in Amsterdam.

http://www.buroamsterdam.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Keizersgracht 137-139
1015 CK
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.