Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Heerlijk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Heerlijk

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In Wormerveer vind je de 100% biologische supermarkt Heerlijk. Je kunt er zes dagen per week terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor luxe en delicatesse producten. Volgens Heerlijk gaan de termen biologisch en supermarkt prima samen.

Er is een uitgebreid biologisch assortiment zonder E-nummers en bestrijdingsmiddelen: verse groenten en fruit, zuivel, kaas, rijst, pasta, olie, brood en banket. Heerlijk is gespecialiseerd in rawfoods en superfoods. Er worden ook (biologische) supplementen en artikelen voor je persoonlijke verzorging verkocht.

Naast je boodschappen kun je bij Heerlijk ook lunchen met belegde broodjes. Je kunt deze in de winkel opeten, maar ook meenemen naar buiten of thuis. Of probeer eens de vers bereide Maaltijd van de Dag. Elke dag is deze maaltijd anders: linzen, quinoa, raapstelenstamppot, Mexicaanse wraps…

http://www.heerlijk-eko.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Zaanweg 66
1521 DM
Wormerveer

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.