Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Theater de Kom - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Studio Claudy Jongstra Studio Claudy Jongstra Kunst en cultuur
Theater aan de Rijn Theater aan de Rijn Kunst en cultuur
Tom Kwakernaat Tom Kwakernaat Kunst en cultuur

Theater de Kom

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Theater- en Kunstencentrum de Kom i is de plek in Nieuwegein voor theatervoorstellingen en cursussen. De eerste vier verdiepingen vormt het theater met een grote zaal met 650 stoelen en kleine zaal voor 200 bezoekers. Het toneel van de grote zaal biedt ruimte aan grote producties. Voor het pauzedrankje of voor feestelijke bijeenkomsten kunnen bezoekers terecht in één van de drie foyers.

Het Kunstencentrum is gerealiseerd op de bovenste verdieping. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hier terecht voor cursussen op het gebied van zang, dans, toneel, muziek en beeldende kunst. Het Theatercomplex – waar ook een parkeergarage deel van uitmaakt - is het derde grote project (Stadshuis, Stadskwartier) dat in het oostelijk deel van de binnenstad werd gerealiseerd.

Het Theatercomplex bestaat uit: 9.250 m² voor Theater- en Kunstencentrum, 10.000 m² voor kantoorruimte en 1.700 m² voor zakelijke dienstverlening/horeca.

http://www.dekom.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Martinbaan 2
3430 AA
Nieuwegein
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.