Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van YSS Projects: Koninklijke Ahrend - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
YSS Projects (Rhenus) YSS Projects (Rhenus) Duurzame energie
YSS Projects 2 (Gispen) YSS Projects 2 (Gispen) Duurzame energie
Zelfstroom Zelfstroom Duurzame energie
Zon Exploitatie Nederland Zon Exploitatie Nederland Duurzame energie

YSS Projects: Koninklijke Ahrend

Duurzame energie (Natuur en milieu)

KiesZon heeft met Koninklijke Ahrend een nieuw zonnestroom project ontwikkeld en gerealiseerd. Voor Ahrend betekent de samenwerking met KiesZon een nieuwe MVO-mijlpaal. Er zijn 2.503 zonnepanelen geplaatst, waarvan 1.248 polykristallijne en 1.255 dunne film panelen. De totale installatie is goed voor een jaaropbrengst van 500.000 kWh op jaarbasis.

Arnold Struik, Concept & Design director bij Ahrend, zegt: "Wij geloven dat duurzaamheid vooral doen is, samen met elkaar." De samenwerking met KiesZon sluit hier goed op aan en is hiermee de uitgelezen partij om deze mijlpaal mee te realiseren. Naast een enorme stap voorwaarts op MVO gebied, sluit de keuze voor zonnestroom ook naadloos aan bij Ahrend als Cradle to Cradle company.

KiesZon zorgt ervoor dat de installatie van het zonnstroomsysteem geheel zorgeloos verloopt. Zij heeft alle benodigde componenten binnen handbereik en in veel gevallen in huis. Hierdoor kan KiesZon Ahrend verzekeren van een soepel en gestructureerd proces. "Meer eigen engineers betekent meer kennis in huis en minder zorgen voor onze partners," geeft directeur Frank Heijckmann aan, die hiermee onderstreept waarom kwaliteit op de eerste plaats staat. Ahrend zal de komende 15 jaar profiteren van een door KiesZon onderhouden systeem, zonder investering en zonder zorgen.

http://www.kieszon.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Graafsebaan 135
5248 NL
Rosmalen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.