Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Besturing - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De 1800 Roeden De 1800 Roeden Kunst en cultuur
De Balie De Balie Kunst en cultuur
De Ceuvel De Ceuvel Kunst en cultuur

De Besturing

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Besturing is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en andere vrije denkers. Na ruim tien jaar tijdelijk gebruik is het collectief sinds februari 2017 de trotse eigenaar van het pand op binnenstedelijk industrieterrein de Binckhorst in Den Haag. De ruim veertig ateliers, diverse gedeelde werkplaatsen en projectruimtes worden tot op de dag van vandaag gerund door de leden van het collectief zelf. Naast hun eigen praktijk ontwikkelen de leden gezamenlijke projecten die cultureel en creatief ondernemerschap stimuleren. Het pand op de Binckhorst vormt hierbij een veilige thuishaven van waaruit huidige en nieuwe generaties met onalledaagse ideeën de wereld kunnen veroveren.

http://www.debesturing.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Saturnusstraat 91
2516 AG
Den Haag

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.