Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Etoile Santé - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Etoile Santé

Zorg (Sociale economie)

Het wijkgezondheidscentrum ‘Etoile Santé’ werd in 2006 geopend in het midden van twee achtergestelde wijken in Ukkel, en op aansturen van het wijkgezondheidscentrum van Vorst. Wijkgezondheidscentra zorgen voor laagdrempelige en kosteloze basisgezondheidszorg voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Dat is mogelijk dankzij een rechtstreekse regeling met de ziekenfondsen. Gezien de groei van de activiteiten besloot het centrum na verloop van tijd te verhuizen naar een ruimer pand in de buurt. Triodos Bank financierde eerder de aankoop en renovatie van het eerste pand en heeft ook voor de overstap naar het nieuwe pand een krediet verleend.

http://www.maisonmedicale.org

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Chaussée de Neerstalle 448
1180
Uccle
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.