Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stadslab - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Split Second Sound Split Second Sound Kunst en cultuur
Stadschouwburg Amsterdam Stadschouwburg Amsterdam Kunst en cultuur
Stedelijk Museum Stedelijk Museum Kunst en cultuur
Stg Aardewerkplaats Amiel Stg Aardewerkplaats Amiel Kunst en cultuur

Stadslab

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Stadslab zal een transparant en uniek laboratorium worden. Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten, ervaringen delen, tot andere inzichten komen, verantwoord en enthousiast werken, dansen, feesten en luisteren naar de toekomst.

Het Stadslab is een gebouw dat modulair wordt opgebouwd. Zo kan het gebouw als hoofdpodium dienen voor verschillende evenementen. De tussenhal is een multifunctionele ruimte. Het gebouw wordt voorzien van een bar en horecakeuken, waardoor er verschillende kleinschalige evenementen georganiseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld concerten, exposities, theater- en dansvoorstellingen, beurzen en workshops. Verder wordt het gebouw het hele jaar door gebruikt als showroom en kantoorruimte voor een aantal bedrijven.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Energieweg 10
9743 AN
Groningen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.