Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De tuin van de smid - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De tuin van de smid

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Het theehuis De tuin van de smid ligt midden in Polderpark Cronesteyn, een paar minuten fietsen van het centrum van Leiden. De kaart is helemaal biologisch, grotendeels vegetarisch en ook met diverse dieetwensen houden wij veel rekening.

Naast een theehuis is De tuin van de smid nog veel meer. Zo lopen er boerderijdieren rond, zijn er ruimtes te huur voor alles van vergadering tot huwelijk, is er een natuurspeeltuin waar kinderen de ‘poldernatuur’ kunnen ontdekken en is er een ruimte waar exposanten hun werk kunnen. Ook worden er regelmatig workshops georganiseerd die passen in de groene omgeving.

http://www.detuinvandesmid.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Polderpad 8
2322 LB
Leiden

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.