Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van SAS Les Petites Heures - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
R.T.A. R.T.A. Kunst en cultuur
Rosas Rosas Kunst en cultuur
SMartBe SMartBe Kunst en cultuur
STAN STAN Kunst en cultuur

SAS Les Petites Heures

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De beroemde Parijse theaterzaal La SCALA waarin de grootste namen uit de caféconcerten en het vaudevilletheater hebben aangetreden, herrijst uit zijn as. Sinds 1787 verwelkomde de zaal aan huisnummer 13 van de boulevard de Strasbourg onder meer Polin, Mistinguett en Max Dearly, gevolgd door Pauline Carton en Marie Dubas die Feydeau speelde, evenals Fréhel en Damia, vooraleer de zaal werd omgevormd tot bioscoop.

Onder de impuls van Frédéric en Mélanie Biessy knoopt La SCALA opnieuw aan met zijn historische, creatieve verleden en wordt weer een avant-gardetheater dankzij ingrijpende renovatiewerken. Het koppel mikt op de unieke sfeer en het tumultueuze verleden van dit Parijse pand om een buitengewone zaal te creëren die plaats zal maken voor een eclectische programmatie. Kunstenaars als Yoan Bourgeois en Yasmine Reza zullen zich volop laten inspireren door deze locatie om hun kunst tot uiting te brengen.

http://www.lascalatheatre.com/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Boulevard de Strasbourg 13
57010
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.