Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Couleurs Santé - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Couleurs Santé

Zorg (Sociale economie)

Wijkgezondheidscentrum ‘Couleurs Santé’ in Elsene opende de deuren in 2004, in de buurt van het ziekenhuis van Elsene en het Flageyplein. Het centrum hanteert een forfaitair systeem en is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Elsene. Patiënten kunnen bij het team terecht voor algemene geneeskunde, kinesitherapie en verpleging. Globaliteit en toegankelijkheid voor iedereen, zonder onderscheid van leeftijd, geslacht of afkomst, zijn de twee pijlers van dit medisch centrum.
‘Couleurs Santé’ ontwikkelt preventieprogramma’s voor zijn patiënten. Het team heeft trouwens ook banden met het sociale en medisch-sociale netwerk. Het neemt regelmatig deel aan evenementen in de wijk en organiseert mee verschillende gezondheidsprojecten in de gemeente.

http://www.couleurssante.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Chaussée de Boondael 206
1050
Bruxelles

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.