Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Ferme au Moulin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Klokhofstede cvba Klokhofstede cvba Biologische landbouw
La Ferme Larock La Ferme Larock Biologische landbouw
La Ferme de la Sarthe La Ferme de la Sarthe Biologische landbouw
Landwijzer vzw Landwijzer vzw Biologische landbouw

La Ferme au Moulin

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

In hun biologische groenten- en paardenboerderij kweken Cédric en Emile, allebei gepassioneerd door de aarde, een vijftigtal seizoensgroenten. Doordat ze ecologisch wilden werken en enkel de beste kwaliteit wilden leveren, hebben ze gekozen voor biologische productie. In hun grond kunnen de fauna en flora zich in volle harmonie ontwikkelen. En in hun winkeltje bieden ze vergeten, originele, ‘klassieke’ groenten aan boordevol smaak!
Céline was altijd al dol op paarden en deelt graag haar ervaring en knowhow. Met respect voor iedereen begeleidt ze kinderen en volwassenen en hun paarden, van inrijden over wandelen, voltige of springen tot dressuur …
De boerderij is ook de perfecte locatie om gezellige momenten onder familie of vrienden door te brengen: ze organiseren kinderfeestjes, ezeltochten, ritjes in een paardenkoets … In de mooi gerestaureerde oude molen is een vakantiehuisje voor 4 personen ondergebracht.

http://www.lafermeaumoulin.be/

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Rue au Moulin 10
4350
Remicourt

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.