Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Colectivo Garcia Lorca - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Compagnie Cecilia Compagnie Cecilia Kunst en cultuur
Contredanse Contredanse Kunst en cultuur

Colectivo Garcia Lorca

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Garcia Lorca is het sociaal-cultureel centrum van de Brusselse quartier des Foulons. Het is een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk waarin personen en organisaties (de coöperanten) zich verzamelen om sociale, culturele, artistieke activiteiten te ontwikkelen, geïnspireerd op de progressieve visie van de vennootschap en gebaseerd op gelijkheid, solidariteit, respect en tolerantie.
De culturele activiteiten van Garcia Lorca (muziek, dans, theater) worden beheerd door het Centre Lorca vzw met de steun van de COCOF, de Franse Gemeenschapscommissie.

http://www.garcialorca.be/node/1

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue des Foulons 47/49
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.