Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Radhadesh - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Radhadesh

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

In een groene oase, vlakbij Durbuy, ligt het kasteel van Petite-Somme. Dit oude, statige gebouw heeft een rijke geschiedenis en biedt momenteel onderdak aan de spirituele gemeenschap van Radhadesh. De nieuwe bewoners hebben het kasteel grondig gerestaureerd en het omgetoverd tot een spirituele oase waar u de traditionele, kleurrijke cultuur van India kunt ontdekken. Het kasteel is alle dagen open voor bezoekers en toeristen.
Er valt heel wat te beleven. Zo kunt u een bezoek brengen aan het Museum of Sacred Art (MOSA), lekker eten in het vegetarische restaurant, binnenwippen in de traditionele bakkerij en de cafetaria, overnachten in de comfortabele B&B, rondsnuisteren in het Indiase winkeltje, een wandeling maken in het bosrijke park of uw kinderen laten ravotten in de speeltuin. Radhadesh is bovendien een dynamische gemeenschap waar veel retraites, cursussen en culturele festivals plaatsvinden.

https://www.radhadesh.com/

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Petite Somme 5
6940
Durbuy
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.