Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van d'n Oerse Have - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

d'n Oerse Have

Zorg (Sociale economie)

D’n Oerse Have laat (jong)volwassenen met een beperking tot de arbeidsmarkt en kwetsbare burgers gewoon mee doen in een bedrijf. Samen met onze hulpboeren runnen zij onder andere een paardenpension, siertuin, moestuin en een houtwerkplaats. Arbeidsmatig, een wezenlijke bijdrage leveren aan de maatschappij, gewoon mee doen, erbij horen met al je mogelijkheden en onmogelijkheden. Werken in je eigen tempo, begeleid door beroepskrachten.
Iedere hulpboer krijgt zijn eigen werkplan. Het plannen en de organisatie wordt samen met de hulpboeren gedaan. Zo vormen zij samen één bedrijf.

http://www.oersehave.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Hoogeind 28
5507 PW
Veldhoven

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.