Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Tennisvereniging Lisserbroek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Tennisvereniging Lisserbroek

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Tennisvereniging Lisserbroek is een samenwerking aangegaan met de naastliggende voetbalvereniging in het kader van Lisserbroek SamenMeerGroen.

In de loop van 2017 wordt de baanverlichting voorzien van led-lampen. Op het dak van de kantine worden 80 zonnepanelen geplaatst. Met de aanschaf van zonnepanelen en led-verlichting zal het stroomverbruik met minimaal 85% afnemen. Ook de uitstoot wordt met 12.500 kilo Co2 per jaar verminderd. Deze besparing is zodanig, dat de investering in 15 jaar terug wordt verdiend. Er wordt een opwekgarantie van 25 jaar gegeven door het installateursbedrijf “Sportief Opgewekt”. De besparing loopt dus na de terugverdienperiode nog zeker 10 jaar door. Dit groene project zal voor de inwoners van Lisserbroek tot voorbeeld dienen.

http://www.tvlisserbroek.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Kikkerbeetstraat 3
2165 WB
Lisserbroek

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.