Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Compagnie Royale des Indes Orientales - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Hinkelspel cv Het Hinkelspel cv Natuurvoeding
L'Heureux Nouveau L'Heureux Nouveau Natuurvoeding

La Compagnie Royale des Indes Orientales

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In 1665 richtten Lodewijk XIV en zijn minister Colbert de Compagnie française pour le commerce des Indes orientales op. De Compagnie maakte de weg vrij voor de grote overzeese verkenningsreizen van de 18e eeuw.
Vandaag haalt ze de banden aan met haar oude havens en hijst opnieuw de zeilen, op zoek naar verborgen schatten.
Van de zwarte Sun King thee uit Yuzu tot kruidenthee van Zen Soutra: de Compagnie heeft een groot aanbod aan biologische thee (100% gecertificeerd door Ecocert), te koop in bio-winkels, online en nu in de eerste boetiek. De producten van de Compagnie zijn geïnspireerd op de traditionele farmacopee en halen de functionele eigenschappen van elke plant naar boven. Alle producten zijn getest en uitgekozen door de Compagnie des Indes orientales op advies van een Indische theemeester en een ervaren botanicus. Triodos Bank financierde een deel van de eerste boetiek in de Parijse wijk de Marais.

https://www.indesorientales.com/fr/

https://www.indesorientales.com/fr/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue de Bretagne 55
75003
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.