Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Futurn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ertzberg cvba - Tweewaters Ertzberg cvba - Tweewaters Duurzaam vastgoed
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Duurzaam vastgoed
Greenhouse Brussels Greenhouse Brussels Duurzaam vastgoed

Futurn

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Als projectontwikkelaar focust Futurn op de herontwikkeling van onderbenutte sites via sanering, afbraak, renovatie en nieuwbouw en creëert op die manier nieuwe ruimte.
Met Westgate realiseert Futurn aan de Westelijke poort van Brussel de herontwikkeling van een oude drukkerijsite (Corelio): terwijl de bestaande drukkerij-activiteiten de komende drie, vier jaar zullen uitdoven, ontwikkelt Futurn op de bestaande site een polyvalent bedrijvenpark.

http://www.futurn.com/en/projects/westgate/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Gossetlaan 32
1702
Groot-Bijgaarden
Belgium

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.