Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Groupcare - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Groupcare

Zorg (Sociale economie)

Groupcare ontwikkelt en bouwt eerstelijns gezondheidscentra en woonzorgvoorzieningen.

Zorgbudgetten worden steeds krapper. Er is een trend naar meer zelfstandig, particulier en vraaggericht zorgaanbod. De samenwerking tussen huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en andere eerstelijns hulpverlening wordt daarom steeds wenselijker. De oorzaak van de inkrimping van zorgbudgetten komt aan de ene kant voort uit de grote toename van de vraag naar zorg en aan de andere kant door de extreme bezuinigingen in de zorgen de verplichting van overheidswegen om te komen tot maximale efficiëntie en samenwerking. Hierdoor verandert het toekomstbeeld van de eerstelijnszorg erg snel.

Bij het wonen in een woonzorgvoorziening wordt het succes bepaald door de individuele, directe en persoonlijke benadering van bewoners. Een (kleinschalige) woonvoorziening moet leiden tot een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod. Voor zorgprofessionals zijn huisvestingsvraagstukken vaak onbekend gebied. Groupcare wil de zorgverleners hierin ontzorgen, zodat zij zich maximaal focussen op hun medische werkzaamheden en patiënten. Op deze manier wordt zorg toegankelijker en efficiënter.

http://www.groupcare.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Postbus 330
5260 AH
Vught
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.