Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Adelante - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Adelante

Zorg (Sociale economie)

Adelante is een zorggroep die zich richt op onderzoek, behandeling en advies op het gebied van complexe specialistische revalidatiegeneeskunde, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs en wonen, audiologie en communicatie en arbeidsre-integratie.

Adelante helpt kinderen en volwassenen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval bij het herstel van functioneren en participatie.

Binnen alle organisatieonderdelen van Adelante staat het motto 'haal het beste uit jezelf' centraal, voor zowel de cliënt als de medewerkers en organisatie. Daarbij krijgen alle facetten van het leven aandacht; gezondheid, zelfredzaamheid, relaties, onderwijs, vrije tijdsbesteding en arbeid.

De ruim 1.100 professionals van Adelante zijn werkzaam op diverse locaties in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast is Adelante actief in de poliklinieken van ziekenhuizen en de ambulante begeleiding.

https://www.adelante-zorggroep.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Zandbergsweg 111
6432 CC
Hoensbroek
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.