Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Sportcentrum De Koekoek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Sportcentrum De Koekoek

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Niemand kon vermoeden dat het toekomstige sportcentrum de Koekoek een voorbeeld zou zijn van eenheid in besluitvorming naar duurzame sportvoorziening. Het nieuwe sportcentrum met een zwembad, sporthal, fitnessvoorzieningen en een praktijk voor fysiotherapie is sinds 2013 gereed voor gebruik. Daarmee vervalt het traditionele zwembad en sportzaal dat sinds de jaren 70 van de vorige eeuw garant stond voor sport en spel voor de lokale bevolking.
Met de planvorming van het nieuwe sportcentrum is afstand genomen van traditionele technieken voor verwarming op basis van fossiele brandstoffen. Het initiatief groeide gaandeweg de voorbereidingen en het enthousiasme hierover was geen vanzelfsprekendheid. Na het doorlopen van een reeks van onzekerheden en vooral het ombuigen daarvan ontstonden nieuwe inzichten. De zekerdheid over het functioneren van een duurzaam en een milieuvriendelijk concept was nodig om dit project te financieren.
De eenheid in besluitvorming ging verder toen het openbaar Bestuur van deze Veluwse gemeente het plan financieel goedkeurde. Intussen is er een kringloop ontstaan van snoeihout dat uit de bossen komt, centraal word verzameld en dat de nieuwe grondstof vormt voor warm water voor sport en spel voor de lokale bevolking.

http://www.dekoekoek.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Koekoeksweg 24
8171 VH
Vaassen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.