Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kinderopvang Huisje Boompje Beestje - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kinderopvang Huisje Boompje Beestje

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Marieke Uytenbogaart biedt met Huisje Boompje Beestje kleinschalige groene kinderopvang aan in Den Haag en Scheveningen. Sinds 2008 is Marieke actief in de kinderopvang, eerst als gastouder en sinds medio 2010 als eigenaresse van Huisje Boompje Beestje aan de Havenkade in Scheveningen. Huisje Boompje Beestje biedt dagopvang aan maximaal 10 kinderen per dag. In tegenstelling tot de reguliere kinderopvang staat het kunnen genieten van en ontspannen in de natuur centraal. In de huiselijke, veilige en gezellige omgeving bij huisje Boompje Beestje heeft het kind de ruimte om te spelen. Het speelgoed waarmee gespeeld wordt is duurzaam en het eten is biologisch. Vanwege het succes in Scheveningen is Marieke in oktober 2010 een tweede vestiging begonnen op de Regentesselaan in Den Haag.

http://www.h-b-b.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Havenkade 9
2586 TS
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.