Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van MorgenWonen II - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
MorgenWonen MorgenWonen Duurzaam vastgoed
New Element I C.V. New Element I C.V. Duurzaam vastgoed

MorgenWonen II

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert 187 energie neutrale woningen die in Dedemsvaart, Groenlo, Helmond, Hengelo, Leveroy, Roermond en Sittard (in 2016) en in Goes, Holten, Dongen en Sambeek (in 2017) werden gebouwd. De woningen zijn voorzien van hoge isolatiewaarden, driedubbele beglazing, hoge naad- en kierdichtheid, geregelde ventilatie met WTW, laag temperatuur verwarming en een warmtepomp op buitenlucht. Op de daken liggen zonnepanelen.

Belangrijk onderdeel van deze projecten is de vernieuwende bouwwijze. Het proces kent een zeer korte bouwtijd door de fabrieksmatige productie. Het traditioneel bouwen wordt assembleren op de bouwplaats.
Hierdoor zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, is er minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving.

http://www.reggeborgh.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Reggesingel 2
7461 BA
Rijssen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.