Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bakkerij de Knollentuin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vuurmeesters Vuurmeesters Productie
't Groene Dal 't Groene Dal Natuurvoeding
Balije Park Balije Park Natuurvoeding
Bandit Diervoeding Bandit Diervoeding Natuurvoeding

Bakkerij de Knollentuin

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In de Knollentuin worden al sinds 1974 ambachtelijke en biologische broden gebakken. De producten worden gemaakt van de beste grondstoffen en het graan dat wordt gebruikt wordt gemalen op authentieke molenstenen.

De naam Knollentuin is afkomstig van het 'in je knollentuin zijn' wat betekent dat je je gelukkig voelt op de plek waar je bent. Dit straalt de bakkerij uit in de producten die ze voor hun klanten bakken.

Het assortiment bestaat uit vele soorten gist- en desembrood, waaronder volkoren-, spelt-, mais-, noten-, vruchten-, en witbrood. Ook bakt de bakkerij een grote variatie aan zoet (met of zonder suiker) en hartig banket. De specialiteiten zijn o.a. Fransland desembrood, Panforte, Seitanbroodjes en Sachertaart.

http://www.deknollentuin.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Fransestraat 23
6524HR
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.