Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Van Tarel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Utrechtseweg 12 Utrechtseweg 12 Duurzaam vastgoed
Velp, Kastanjehof Velp, Kastanjehof Duurzaam vastgoed
Volkshotel Volkshotel Duurzaam vastgoed

Van Tarel

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Van Tarel is een cafe/restaurant en B&B gevestigd in Taarlo, een klein dorp in het Nationaal Park Drentsche Aa. Op het land van het nationaal park struinen schapen van de kudde die voornamelijk graast op het Balloërveld.
Van Tarel wil klanten gastvrij onthalen met aandacht en respect voor mens, milieu en de landelijke omgeving.

Triodos bank heeft de verduurzaaming van het gebouw en de keuken gefinancierd. Zo is er extra isolatie onder het rieten dak van het restaurant - oude schuur van de boerderij - aangebracht. Ook is er geinvesteerd in de inrichting van het omringende terrein door de aanplant van eikenbomen die passen in het landschap.

http://vantarel.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Vechtstraat 266
9725CZ
Groningen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.