Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Food4Good - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Estea Estea Natuurvoeding
FoodToBeMe BVBA FoodToBeMe BVBA Natuurvoeding
Färm Fernand Cocq Färm Fernand Cocq Natuurvoeding

Food4Good

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Food4Good is het eerste merk van diepgevroren etenswaren uit de zee dat wereldwijd rekening houdt met het milieu.
Alle producten dragen het MSC-label (duurzaam gecertificeerde visserij) of het Bio-label. Thomas Canetti, een ondernemer die gepassioneerd is door de natuur en waterfauna, lanceerde het merk in 2011. Food4Good wordt verdeeld in meer dan 600 gespecialiseerde Bio-winkels in België en Frankrijk. Food4Good respecteert het onderwaterleven en meet zijn ecologische voetdruk (transport gebeurt per boot, de producten zijn verpakt in karton met eco-certificaat). De producten zijn gezond, gratenvrij en lekker. Via zijn filiaal Sovintex, pionier in de import van eco-gecertificeerde producten uit de zee sinds 2003, levert Food4Good aan Europese industriële klanten, restaurants en verdelers van vis, schaal- en schelpdieren die niet alleen op smaak werden geselecteerd, maar ook op hun impact op de planeet. Triodos Bank herfinancierde gedeeltelijk de holding van de groep, die daardoor op onafhankelijke wijze verder kan ontwikkelen.

http://www.food4good.fr

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue de la Michodière 8
75002
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.