Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Theater aan de Rijn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Studio Carina Riezebos Studio Carina Riezebos Kunst en cultuur
Studio Claudy Jongstra Studio Claudy Jongstra Kunst en cultuur
Theater de Kom Theater de Kom Kunst en cultuur

Theater aan de Rijn

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In het pand van Theater aan de Rijn in Arnhem zijn theater en dansproductiehuis De Nieuwe Oost en stichting Theater aan de Rijn gehuisvest. Directeur en artistiek leider van De Nieuwe Oost, Eve Hopkins, richtte in 2013 stichting Theater aan de Rijn op om in Arnhem een podium te creëren waar voorstellingen van nieuwe makers geprogrammeerd worden, die niet door De Nieuwe Oost worden geproduceert.

Op 24 september 2014 is het pand, gedeeltelijk gesubsidieerd, aangekocht en is gestart met renovatie. Eind 2016 opende Theater aan de Rijn haar deuren. Het theaterpand beschikt over alle nieuwste technische eisen, zoals een tension grid een een telescopische tribune. Het pand heeft een zichtbare en makkelijk te bereiken ingang aan het Bartokpark.

http://www.theateraanderijn.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rijnstraat 42
Arnhem

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.