Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Equalia - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Daserv!cio Daserv!cio Professionele diensten
Eco-Dé bvba Eco-Dé bvba Professionele diensten
Green Consulting Green Consulting Professionele diensten
Hêtre Intérieur Hêtre Intérieur Professionele diensten

Equalia

Professionele diensten (Sociale economie)

Equalia is een kantoorgebouw in Alfortville, in de Oostrand van Parijs. Het project maakt deel uit van de economische en sociale opwaardering van deze zone. Recent kwamen er onder meer nieuwe woonprojecten en een school bij. Het gebouw, goed voor 16.000 m² en gebouwd in 2009 kreeg het HQE Exploitation label voor energiezuinigheid, zowel voor de eigenschappen van het gebouw (isolatie, verluchting, licht en oriëntatie) als voor het gebruik ervan (gedrag van de gebruikers, goede praktijk binnen duurzame ontwikkeling). Triodos Bank kwam samen met een Franse bank tussen in de herfinanciering van het gebouw.

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue Charles de Gaulle 3-11
94140
Alfortville

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.